Mediators Netwerk. Mediation

Elke week op maandag een gratis mediation

Als u een conflict of andere problemen hebt en daar zelf even niet uit komt, kan het inschakelen van een mediator een verstandige beslissing zijn. Dat kan soms zelfs gratis. Mediation is altijd sneller, effectiever en goedkoper dan andere oplossingen. En ook duurzamer. U bent namelijk zelf de mede-auteur van de gekozen oplossing. Daardoor zijn er geen verliezers. U bent beide winnaar, omdat u beide gelooft in de gekozen oplossing.
Wij begeleiden u om met elkaar in gesprek te komen en te blijven tot het moment dat u beiden tevreden bent.
Mediation wordt weliswaar gepromoot door de overheid, maar nog veel te weinig toegepast. Veelal zijn er financiële drempels.
Wij willen die drempels lager maken door met aantrekkelijke acties, de gang naar de mediator te vereenvoudigen, advocaatkosten en de gang naar de rechter te voorkomen.

Mediators.gratis beschikt over een netwerk van mediators, die allen werken onder de officiële voorwaarden en geregistreerd mediator zijn.
Mediators.gratis helpt bedrijven, organisaties en particulieren bij het oplossen van hun conflict tegen een zeer scherp tarief.

Wij hanteren geen kleine lettertjes en berekenen geen opslagen voor kantoorkosten en administratie.

Gratis mediation!

Om het gebruik van mediation te bevorderen en financiële drempels weg te nemen, bieden wij ook de mogelijkheid tot gratis mediation.

Wij geven wekelijks één mediation gratis weg. Uitgaande van 3 dagdelen bestede tijd.
Gemiddeld genomen is dat voldoende om een mediation af te ronden.

Concreet betekent dit dat de eerste mediation die op maandag wordt aangemeld, door ons GRATIS wordt verzorgd. U betaalt alleen de reiskosten.

Mooier kunnen we het niet maken.